Can Ataklı Sedat Peker / Posta'nın Sedat Peker haberi yalan çıktı - Haberi : Herkes nefesini tutmuş sedat peker'in dün sabah 07.30'da yayınlayacağını açıkladığı 8'inci videosunu bekliyordu. - welcome to the blog

Sabtu, 03 Juli 2021

Can Ataklı Sedat Peker / Posta'nın Sedat Peker haberi yalan çıktı - Haberi : Herkes nefesini tutmuş sedat peker'in dün sabah 07.30'da yayınlayacağını açıkladığı 8'inci videosunu bekliyordu.

Can Ataklı Sedat Peker / Posta'nın Sedat Peker haberi yalan çıktı - Haberi : Herkes nefesini tutmuş sedat peker'in dün sabah 07.30'da yayınlayacağını açıkladığı 8'inci videosunu bekliyordu.. Organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisine yönelik 'organize suç örgütü lideri' yakıştırması yapan ve bu şekilde hitap edenlerle ilgili, korkusuz gazetesi yazarı can ataklı'yı etiketleyerek paylaşımlarda bulundu. Sedat peker'in iddialarını bir bir sıraladı ve akp iktidarını eleştirdi! Hesap peker'in hesabı ama arkasında gerçekten o mu var? Can ataklı, bugünkü köşe yazısında sedat peker'in 2 mayıs tarihinden bu yana 10 adet uzun video yayınladığını, birkaç telefon görüşmesi paylaştığını, sosyal medyadan bazı mesajlar paylaştığını hatırlattı. Ataklı, sedat peker'in susturulduğuna dair iddialar olduğunu söyledi.

Hesap peker'in hesabı ama arkasında gerçekten o mu var? Ataklı, sedat peker'in susturulduğuna dair iddialar olduğunu söyledi. Organize suç örgütü elebaşısı sedat peker neden kaçtı sorusunun. Korkusuz gazetesi yazarı gazeteci can ataklı, organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunu köşesinde yorumladıkanalımıza abone olmayı unutmayın. Sedat peker, 2 mayıs'tan bu yana 10 uzun video yayınladı youtube üzerinden.

Askerlik yapmayan Sedat Peker için topçu birliğinde ...
Askerlik yapmayan Sedat Peker için topçu birliğinde ... from www.abcgazetesi.com
Bazı siyasilerini sedat peker siyasete atılacak iddiasına cevap verdi. Sedat peker'in dedikleri demek ki doğruymuş diyen can ataklı'a teşekkür edern sedat peker, ayrıca kendisi ile alakalı bir soruya da cevap verdi. @can_atakli_ can abi !!!!iyi bayramlar bugün uyuya kalıp sabah sizi izlemeyi kaçırdım ama youtube dan izleyeceğim. Çünkü 5 dakikalık videosuna rağmen hala bazı dedikodular var. Hesap peker'in hesabı ama arkasında gerçekten o mu var? Sedat peker, can ataklı'nın yaptığı programdaki konuşmaları bugün gündemine aldı. Sedat peker hakkında bir dönem patlayan ve sonra üzeri örtülen tecavüz davasının da yeniden gündeme gelebileceği de iddia edildi. Can ataklı, bugünkü köşe yazısında sedat peker'in 2 mayıs tarihinden bu yana 10 adet uzun video yayınladığını, birkaç telefon görüşmesi paylaştığını, sosyal medyadan bazı mesajlar paylaştığını hatırlattı.

Ataklı, sedat peker'in susturulduğuna dair iddialar olduğunu söyledi.

Hesap peker'in hesabı ama arkasında gerçekten o mu var? Gün başlıyor'da can ataklı, gazete manşetlerini yorumlayıp peker'in iddiaları karşısında iktidarın dağılımını ele aldı. Chp yandaşı gazeteci müsveddesi can ataklı, sedat peker meselesiyle ilgili itiraf gibi bir açıklamada bulundu. Sedat peker'in dedikleri demek ki doğruymuş diyen can ataklı'a teşekkür edern sedat peker, ayrıca kendisi ile alakalı bir soruya da cevap verdi. Sedat peker hakkında bir dönem patlayan ve sonra üzeri örtülen tecavüz davasının da yeniden gündeme gelebileceği de iddia edildi. Bazı siyasilerini sedat peker siyasete atılacak iddiasına cevap verdi. Hesap peker'in hesabı ama arkasında gerçekten o mu var? Videoda ileri sürdüğü iddiaları değerlendirdiği bugünkü yazısında, gençlere neden 'sokaktan uzak durun' dedi? diye sordu. Korkusuz gazetesi yazarı can ataklı sedat peker'in neden yurt dışına çıktığını youtube kanalında anlattı. Organize suç örgütü elebaşısı sedat peker neden kaçtı sorusunun. Ataklı, sedat peker'in susturulduğuna dair iddialar olduğunu söyledi. Sedat peker çok büyük iş yaptı ve yapmaya devam ediyor. Peker'in yurt dışına kaçmasının ardında, i̇fade değişiklikleri ile türkiye'de hakkında açılmış tele1 yorumcusu can ataklı, korkusuz gazetesindeki köşe yazısında askerlerin, sedat peker için yürüyüş kararı görüntülerini gündeme getirmişti.

'bunu nasıl yapmış?' diye sorduğumdaysa bana şunları anlattı:ankara'da görüşmeler yapmişsedat peker suriye'deki olaylar canımı sıkıyor ben oraya araç gereç göndermek istiyorum. 31 mayıs 2021 pazartesi 12:44. Hesap peker'in hesabı ama arkasında gerçekten o mu var? @can_atakli_ can abi !!!!iyi bayramlar bugün uyuya kalıp sabah sizi izlemeyi kaçırdım ama youtube dan izleyeceğim. Sedat peker'in iddialarını bir bir sıraladı ve akp iktidarını eleştirdi!

Can Ataklı, Sedat Peker'in 'Ekşioğlu' iddialarını ...
Can Ataklı, Sedat Peker'in 'Ekşioğlu' iddialarını ... from i.ytimg.com
Sedat peker dün gece adımın geçtiği 6 twit paylaştı. Saat tam 07.30'da yayını 100 bin kişiden fazla kişi o anda izliyordu. Lafı uzatıyor gibi görünüyor ama öyle bir anda geri dönüp müthiş bir ifşaatta bulunuyor ki neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz diyen ataklı, şunları yazdı Çünkü 5 dakikalık videosuna rağmen hala bazı dedikodular var. 2017 yılında çekilen bu görüntülerde topçu can ataklı bu görüntülerin 'gizli ordu' iddiasını güçlendirdiğine dikkat çekmişti. Korkusuz yazarı can ataklı, sedat peker'in yayınladığı son videoda sokaktan uzak durun ifadesiyle ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Malzeme çıksa da konuşsam kafasıyla hareket eden ataklı, peker'in pazar günü yeni bir video daha yayınlaması halinde hemen youtube üzerinden canlı yayın yapacağını ifade etti. 31 mayıs 2021 pazartesi 12:44.

Hesap peker'in hesabı ama arkasında gerçekten o mu var?

Korkusuz gazetesi yazarı can ataklı sedat peker'in neden yurt dışına çıktığını youtube kanalında anlattı. Ataklı, yazısında peker'in iddialarından bazılarını hatırlattı Ataklı şunları yazdı hayretle ve merakla yüzüne bakınca da 'önce öyleydi ama peker daha sonra yer değiştirdi. Korkusuz gazetesi yazarı gazeteci can ataklı, organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunu köşesinde yorumladıkanalımıza abone olmayı unutmayın. 2017 yılında çekilen bu görüntülerde topçu can ataklı bu görüntülerin 'gizli ordu' iddiasını güçlendirdiğine dikkat çekmişti. Peker'in yurt dışına kaçmasının ardında, i̇fade değişiklikleri ile türkiye'de hakkında açılmış tele1 yorumcusu can ataklı, korkusuz gazetesindeki köşe yazısında askerlerin, sedat peker için yürüyüş kararı görüntülerini gündeme getirmişti. Can ataklı, sedat peker'in söylenenlerin aksine dubai'de olmadığını öne sürdü. Sedat peker'in söyledikleri karşısında darmaduman oldunuz. Lafı uzatıyor gibi görünüyor ama öyle bir anda geri dönüp müthiş bir ifşaatta bulunuyor ki neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz diyen ataklı, şunları yazdı Can ataklı, barış yarkadaş'ın da aralarında bulunduğu kimi tele 1 sunucusu can ataklı, muhalif gazetecilerin, birleşik arap emirlikleri'nde firari olarak bulunan sedat peker'i organize suç örgütü lideri olarak. Can ataklı'dan bomba yorum demek ki peker'in söylediği her şey doğru. Sedat peker hakkında bir dönem patlayan ve sonra üzeri örtülen tecavüz davasının da yeniden gündeme gelebileceği de iddia edildi. Hesap peker'in hesabı ama arkasında gerçekten o mu var?

Videoda ileri sürdüğü iddiaları değerlendirdiği bugünkü yazısında, gençlere neden 'sokaktan uzak durun' dedi? diye sordu. Korkusuz gazetesi yazarı gazeteci can ataklı, organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunu köşesinde yorumladıkanalımıza abone olmayı unutmayın. Malzeme çıksa da konuşsam kafasıyla hareket eden ataklı, peker'in pazar günü yeni bir video daha yayınlaması halinde hemen youtube üzerinden canlı yayın yapacağını ifade etti. Muhalefette sedat peker'e neden suç örgütü lideri diyoruz?' kavgası başladı! Hesap peker'in hesabı ama arkasında gerçekten o mu var?

Sedat Peker Mahkemeye Gitmeyince Avukat Tepki Gösterdi ...
Sedat Peker Mahkemeye Gitmeyince Avukat Tepki Gösterdi ... from foto.sondakika.com
Açık söyleyeyim bu kadarını ben de beklemiyordum. @can_atakli_ can abi !!!!iyi bayramlar bugün uyuya kalıp sabah sizi izlemeyi kaçırdım ama youtube dan izleyeceğim. Lafı uzatıyor gibi görünüyor ama öyle bir anda geri dönüp müthiş bir ifşaatta bulunuyor ki neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz diyen ataklı, şunları yazdı Can ataklı, sedat peker'in söylenenlerin aksine dubai'de olmadığını öne sürdü. Söz konusu tartışmaya sedat peker de katıldı. Bizim de aklımıza bir şey gelmiyor. Çünkü 5 dakikalık videosuna rağmen hala bazı dedikodular var. Ataklı şunları yazdı hayretle ve merakla yüzüne bakınca da 'önce öyleydi ama peker daha sonra yer değiştirdi.

Bütün bu haberler aynı gün hatta aynı saatlerde yayınlandı.

Sedat peker'in söyledikleri karşısında darmaduman oldunuz. @can_atakli_ can abi !!!!iyi bayramlar bugün uyuya kalıp sabah sizi izlemeyi kaçırdım ama youtube dan izleyeceğim. Peker'in yurt dışına kaçmasının ardında, i̇fade değişiklikleri ile türkiye'de hakkında açılmış tele1 yorumcusu can ataklı, korkusuz gazetesindeki köşe yazısında askerlerin, sedat peker için yürüyüş kararı görüntülerini gündeme getirmişti. Hesap peker'in hesabı ama arkasında gerçekten o mu var? Korkusuz yazarı can ataklı, organize suç örgütü lideri sedat peker'in yayımladığı 8. Korkusuz gazetesi yazarı can ataklı sedat peker'in neden yurt dışına çıktığını youtube kanalında anlattı. Bazı siyasilerini sedat peker siyasete atılacak iddiasına cevap verdi. Hesap peker'in hesabı ama arkasında gerçekten o mu var? Sedat peker dün gece adımın geçtiği 6 twit paylaştı. Söz konusu tartışmaya sedat peker de katıldı. Ataklı, sedat peker'in susturulduğuna dair iddialar olduğunu söyledi. Sedat peker'in iddialarını bir bir sıraladı ve akp iktidarını eleştirdi! 'herhalde alaattin çakıcı hapisten çıkınca peker ondan korktu ve birbirlerine de racon falan kestiler peker de kaçtı' yanıtını verdik.

Sedat peker dün gece adımın geçtiği 6 twit paylaştı can ataklı. Korkusuz yazarı can ataklı, sedat peker'in yayınladığı son videoda sokaktan uzak durun ifadesiyle ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Share with your friends